Ardennen

Op zoek naar een sportieve en avontuurlijke reis voor uw klas? In de Ardennen vindt u het allemaal. Bloomtravel verzorgt al enige jaren reizen naar de Ardennen. Tijdens deze reis staat de verbinding van de groep centraal.

Schoolreis naar de Ardennen

Boogschieten, klimmen, kajakken: in de Ardennen kan iedere avonturier zijn hart ophalen. Een reis naar de Ardennen bieden schilderachtige landschappen met dichte bossen, heuvels en historische steden, waardoor ze een ook een ideale bestemming zijn voor natuur- en geschiedenisliefhebbers.

Reizen naar de Ardennen onder €500

BloomTravel is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van verzorgen van schoolreizen naar de Ardennen. Door de jaren hebben wij een steeds duidelijker beeld gekregen wat de wensen zijn van de scholen die op reis gaan. Daarom biedt Bloomtravel kant-en-klare reizen aan met een divers, leuk én leerzaam programma. Zo bezorgen wij iedereen gegarandeerd een onvergetelijke reis naar de Ardennen!

Bent u benieuwd naar hoe een schoolreis naar de Ardennen er uit ziet? Download dan onze reisbrochure met voorbeeldprogramma.

5 dagen Ardennen onder €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse reis naar de Ardennen via onderstaande knop.

Excursies met een doel

Een programma op maat

Bloomtravel maakt samen met u een programma op maat. De excursies sluiten we aan op de lesstof en we leggen de nadruk op beleving en ontdekken. Wanneer de leerlingen bijvoorbeeld een museum bezoeken, laat ze dan een specifieke kunstenaar of stroming kiezen. Deze kunnen ze natekenen of beschrijven en presenteren in een blog/vlog. Of we laten ze in een leuke wijk de straat op gaan om mensen te interviewen en zo meer over de wijk en de lokale cultuur te leren. Van geschiedenis tot de favoriete lokale cafés en restaurants.

Vervoer naar de Ardennen

Schoolreis naar de Ardennen met de bus

Bloomtravel werkt met verschillende busmaatschappijen in Nederland om de basis prijs laag te houden. De chauffeurs hebben jarenlange ervaring en kennen de routes en de stad goed. Met stops onderweg op de heen- en/of terugreis kunnen we de reis aanvullen met iets extra’s.

Verblijf in de Ardennen

Verblijf in groepsaccommodaties

In de Ardennen werkt Bloomtravel al jaren met een ervaren organisatie voor groepen, waar de scholieren verblijven in goed uitgeruste accommodaties. Dat alles midden in de natuur voor het ultieme kampgevoel! 

Deze groep ging u voor

“Het was een geslaagde reis, met geweldige activiteiten, midden in de Ardennen. Fijn voor de leerlingen om actief bezig te zijn en er worden veel foto’s gemaakt. Eliza, bedankt weer voor de goede zorgen en al het voorbereidende werk.”

Sfeerimpressie Ardennen