Beijing

10- daagse rondreis China

Heb jij interesse voor China, de Chinese taal en cultuur? Dan kun je met Bloomtravel naar Beijing. In samenwerking met lokale organisaties in Beijing organiseert Bloomtravel 10-daagse reizen naar Beijing. Reissom vanaf €1200,00 p.p inclusief vlucht.

China Inside is onze lokale vertegenwoordiger in Beijing. Eigenaresse Monique Groeneveld woont en werkt al een aantal jaar in Beijing. Zij laat graag zien wat Beijing allemaal te bieden heeft. Beijing, de hoofdstad van China, is een dynamische stad met vele gezichten. Van traditioneel, klassiek tot hypermodern.

GROEPSREIS 10 dagen


Dag 1 Vlucht van Nederland naar Beijing met 1 overstap
Dag 2 Aankomst in Beijing. We worden hier verwelkomd door Monique Groeneveld, eigenaresse van een taalschool en al 7 jaar woonachtig in Beijing. Per bus rijden we naar onze accommodatie. In de middag maken we een wandeling in de buurt van de accommodatie en de taalschool voor een eerste kennismaking met de stad om ons heen.
Dag 3 Vandaag starten we met een les Chinese taal. In groepjes geven de docenten een introductie in de Chinese taal. ’s Middags bezoeken we het Plein van de Hemelse Vrede en de Verboden stad. We reizen met het openbaar vervoer. Zo maken we zoveel mogelijk deel uit van het leven in Beijing.
Dag 4 Vandaag staat de tweede les in de Chinese taal op het programma. Een kalligrafie les. In de middag maken we een fietstocht door de stad.
Dag 5 Een vrije dag die iedereen naar eigen wens in kan vullen.
Dag 6 Deze dag brengen wij een bezoek aan de Chinese Muur ! Op de terugweg rijden we langs het Olympisch Park.
Dag 7 Deze dag staat in het teken van een bezoek aan een vrijwilligersproject.
Dag 8 In de ochtend bezoeken we het Zomer paleis. In de middag is er een taichi les. In de avond bezoeken we een karaokebar. Inclusief diner.
Dag 9 Vandaag bezoeken we Panjiayuan, een antieke markt. Bij terugkomst gaan we voor onze laatste avond samen genieten van een echte Chinese maaltijd.
Dag 10 Vlucht van Beijing naar Nederland met 1 overstap

Vluchten naar Beijing zijn er met verschillende maatschappijen. Bloomtravel kiest voor Swiss Airlines of Turkish Airlines vanwege de prijzen en de goede kwaliteit. Bewezen door onze persoonlijke ervaring. Voor reizigers met een hoger budget bieden we directe vluchten met KLM aan.

Verlenging van de reis is mogelijk tegen een toeslag


INBEGREPEN

Retourvlucht Amsterdam – Beijing en v.v.
Transfer van vliegveld naar accommodatie en v.v.
8 overnachtingen in hostel in 2-persoonskamer
Metrokaart gedurende gehele verblijf
Genoemde excursies incl. entreekaarten
Welkomstdiner en afscheidsdiner
Nederlandse reisbegeleiding

Neem contact op met Bloomtravel voor meer informatie en om te boeken.

Schrijf je nu in !

Er zijn slechts 15 plaatsen per reis beschikbaar, vraag naar de data! We zijn in contact met 2 andere Nederlandse reisorganisaties. Zo kunnen we deze reis op meerdere data per jaar uitvoeren.
Wil je kennis maken met deze fascinerende stad en de boeiende Chinese cultuur?