Bordeaux

Bordeaux; een prachtige stad in het zuiden waar je zeker een keer geweest moet zijn. De stad ligt aan de rivier de Garonne en is al eeuwenlang een belangrijke haven- en handelsstad. Verder is het ook zeker de stad van de kunst en geschiedenis, en wordt het door velen als de mooiste Franse stad na Parijs gezien.

Schoolreis naar Bordeaux

Bordeaux maakt al een aantal jaar vast deel uit van het aanbod van Bloomtravel, en dat is niet voor niets. Nabij Bordeaux ligt Bassin d’Arcachon: een paradijs voor surfliefhebbers. En Bloomtravel zorgt voor een goed verloop van de reis, een fijn verblijf en reserveringen voor het dagprogramma.

Reizen naar Bordeaux voor €500

BloomTravel is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van verzorgen van schoolreizen naar Bordeaux. Door de jaren hebben wij een steeds duidelijker beeld gekregen wat de wensen zijn van de scholen die naar Bordeaux gaan. Daarom biedt Bloomtravel kant-en-klare reizen aan met een divers, leuk én leerzaam programma. Zo bezorgen wij iedereen gegarandeerd een onvergetelijke reis!

Bent u benieuwd naar hoe een schoolreis naar Bordeaux er uit ziet? Download dan onze reisbrochure met voorbeeldprogramma.

5 dagen Bordeaux voor €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse highlight reis naar Bordeaux via onderstaande knop.

Excursies met een doel

Een programma op maat

Bloomtravel maakt samen met u een programma op maat. De excursies sluiten we aan op de lesstof en we leggen de nadruk op beleving en ontdekken. Wanneer de leerlingen bijvoorbeeld een museum bezoeken, laat ze dan een specifieke kunstenaar of stroming kiezen. Deze kunnen ze natekenen of beschrijven en presenteren in een blog/vlog. Of we laten ze in een leuke wijk de straat op gaan om mensen te interviewen en zo meer over de wijk en de lokale cultuur te leren. Van geschiedenis tot de favoriete lokale cafés en restaurants.

Vervoer naar Bordeaux

Schoolreis naar Bordeaux met de bus

Bloomtravel werkt met verschillende busmaatschappijen in Nederland om de basis prijs laag te houden. De chauffeurs hebben jarenlange ervaring en kennen de routes en de stad goed. Met stops onderweg op de heen- en/of terugreis kunnen we de reis naar Bordeaux aanvullen met iets extra’s.

Schoolreis naar Bordeaux met de trein

Ook de trein is een fijne manier van reizen naar Bordeaux. Wanneer je drie maanden voor vertrek tickets bestelt kunnen we mooie prijzen bieden. Voor groepen zijn er speciale kortingstarieven. De tickets worden per aangetekende post bezorgd zodat je met een gerust gevoel op reis gaat.

Verblijf in Bordeaux

Verblijf in een fijn hostel

Voor schoolgroepen kiezen we voor het fijne Jost hostel. Vriendelijk personeel, modern ingericht, veel faciliteiten en op een mooie locatie in de stad. Alles wat uw groep nodig heeft.

Deze groep ging u voor

“We hebben een fantastische reis week gehad in Bordeaux en dat is mede te danken aan jou. Het was allemaal zo goed geregeld. Namens de hele groep hartelijk dank!”

Sfeerimpressie Bordeaux