Brugge

Op het moment dat je je in de binnenstad van Brugge begeeft dan lijkt het wel alsof je een openluchtmuseum binnenwandelt. De historische binnenstad is een grote verzameling van oude straten, sfeervolle pleinen en prachtige gevels die je terug lijken te voeren naar vroegere tijden.

Schoolreis naar Brugge

Zoekt u een leuke, toegankelijke bestemming voor een schoolreis? Er liggen genoeg verhalen, bezienswaardigheden en activiteiten in Brugge klaar om ontdekt te worden door uw klas. En Bloomtravel zorgt voor een goed verloop van de reis, een fijn verblijf en reserveringen voor het dagprogramma.

Reizen naar Brugge voor €275

BloomTravel is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van verzorgen van schoolreizen naar Brugge. Door de jaren hebben wij een steeds duidelijker beeld gekregen wat de wensen zijn van de scholen die op reis. Daarom biedt Bloomtravel kant-en-klare reizen aan met een divers, leuk én leerzaam programma. Zo bezorgen wij iedereen gegarandeerd een onvergetelijke reis!

Bent u benieuwd naar hoe een schoolreis naar Brugge er uit ziet? Download dan onze reisbrochure met voorbeeldprogramma.

3 dagen Brugge voor €275

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 3-daagse reis naar Brugge via onderstaande knop.

Excursies met een doel

Een programma op maat

Bloomtravel maakt samen met u een programma op maat. De excursies sluiten we aan op de lesstof en we leggen de nadruk op beleving en ontdekken. Wanneer de leerlingen bijvoorbeeld een museum bezoeken, laat ze dan een specifieke kunstenaar of stroming kiezen. Deze kunnen ze natekenen of beschrijven en presenteren in een blog/vlog. Of we laten ze in een leuke wijk de straat op gaan om mensen te interviewen en zo meer over de wijk en de lokale cultuur te leren. Van geschiedenis tot de favoriete lokale cafés en restaurants.

Vervoer naar Brugge

Schoolreis naar Brugge met de bus

Bloomtravel werkt met verschillende busmaatschappijen in Nederland om de basis prijs laag te houden. De chauffeurs hebben jarenlange ervaring en kennen de routes en de stad goed. Met stops onderweg op de heen- en/of terugreis kunnen we de reis naar Brugge aanvullen met iets extra’s.

Schoolreis naar Brugge met de trein

Ook de trein is een fijne manier van reizen naar Brugge. In mum van tijd ben je er. En wanneer je drie maanden voor vertrek tickets bestelt kunnen we mooie prijzen bieden. Voor groepen zijn er speciale kortingstarieven. De tickets worden per aangetekende post bezorgd zodat je met een gerust gevoel op reis gaat.

Verblijf in Brugge

Verblijf in een fijn hostel

Voor schoolgroepen kiezen we voor één van de fijne hostels in Brugge, goede faciliteiten en op een mooie locatie in de stad. De partner hostels van Bloomtravel bieden alles wat uw groep nodig heeft. 

Deze groep ging u voor

“Een geslaagde reis, met mooie excursies in deze prachtige stad. Met name de fietstocht is echt geweldig, fijn voor de leerlingen om actief bezig te zijn en er worden veel foto’s gemaakt. Eliza, bedankt weer voor de goede zorgen en al het voorbereidende werk.”

Sfeerimpressie Brugge