Brussel

Brussel is verrassend leuk. Blijf niet te lang hangen op de Markt of bij Manneke Pis, want er zijn erg veel leuke bezienswaardigheden in Brussel.

Schoolreis naar Brussel

Brussel is het thuis van tientallen geweldige musea, bruisende buurten, leuke markten, bijzondere architectuur en geweldige kunst die gewoon op straat ligt. Ook is het Europees Parlement gevestigd in Brussel. Tijdens deze reis zal uw klas op verschillende manieren kennis gaan maken met deze stad.

Reizen naar Brussel voor €250

BloomTravel is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van verzorgen van schoolreizen naar Brussel. Door de jaren hebben wij een steeds duidelijker beeld gekregen wat de wensen zijn van de scholen die op reis gaan. Daarom biedt Bloomtravel kant-en-klare reizen aan met een divers, leuk én leerzaam programma. Zo bezorgen wij iedereen gegarandeerd een onvergetelijke reis!

Bent u benieuwd naar hoe een schoolreis naar Brussel er uit ziet? Download dan onze reisbrochure met voorbeeldprogramma.

3 dagen Brussel voor €250

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 3-daagse reis naar Brussel via onderstaande knop.

Excursies met een doel

Een programma op maat

Bloomtravel maakt samen met u een programma op maat. De excursies sluiten we aan op de lesstof en we leggen de nadruk op beleving en ontdekken. Wanneer de leerlingen bijvoorbeeld een museum bezoeken, laat ze dan een specifieke kunstenaar of stroming kiezen. Deze kunnen ze natekenen of beschrijven en presenteren in een blog/vlog. Of we laten ze in een leuke wijk de straat op gaan om mensen te interviewen en zo meer over de wijk en de lokale cultuur te leren. Van geschiedenis tot de favoriete lokale cafés en restaurants.

Vervoer naar Brussel

Schoolreis naar Brussel met de bus

Bloomtravel werkt met verschillende busmaatschappijen in Nederland om de basis prijs laag te houden. De chauffeurs hebben jarenlange ervaring en kennen de routes en de stad goed. Met stops onderweg op de heen- en/of terugreis kunnen we de reis naar Brussel aanvullen met iets extra’s.

Schoolreis naar Brussel met de trein

Ook de trein is een fijne manier van reizen naar Brussel. In mum van tijd ben je er. En wanneer je drie maanden voor vertrek tickets bestelt kunnen we mooie prijzen bieden. Voor groepen zijn er speciale kortingstarieven. De tickets worden per aangetekende post bezorgd zodat je met een gerust gevoel op reis gaat.

Verblijf in Brussel

Verblijf in een fijn hostel

Voor schoolgroepen kiezen we voor één van de fijne hostels in Brussel, goede faciliteiten en op een mooie locatie in de stad. De partner hostels van Bloomtravel bieden alles wat uw groep nodig heeft. 

Deze groep ging u voor

“Een geslaagde reis, met mooie excursies in deze prachtige stad. Met name de fietstocht is echt geweldig, fijn voor de leerlingen om actief bezig te zijn en er worden veel foto’s gemaakt. Eliza, bedankt weer voor de goede zorgen en al het voorbereidende werk.”

Sfeerimpressie Brussel