Canterbury

Canterbury is al beroemd in heel Europa sinds de 14e eeuw, toen Chaucer hier de Canterbury Tales schreef. Deze stad is de trotse bezitter van enkele juwelen van middeleeuwse architectuur. Daarbij is de omgeving van Canterbury indrukwekkend mooi!

Schoolreis naar Canterbury

Canterbury is als bestemming voor scholen al een aantal één van de favorieten. En dat is niet voor niets. De combinatie van historie, taal en een prachtig verblijf in een nog mooiere omgeving, maakt dat een reis naar Canterbury ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring zal zijn voor uw klas.

Reizen naar Canterbury voor €500

BloomTravel is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van verzorgen van schoolreizen. Door de jaren hebben wij een steeds duidelijker beeld gekregen wat de wensen zijn van de scholen die naar Engeland gaan. Daarom biedt Bloomtravel kant-en-klare reizen aan met een divers, leuk én leerzaam programma. Zo bezorgen wij iedereen gegarandeerd een onvergetelijke reis naar Canterbury!

Bent u benieuwd naar hoe een schoolreis naar Canterbury er uit ziet? Download dan onze reisbrochure met voorbeeldprogramma.

5 dagen Canterbury voor €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse highlight reis naar Canterbury via onderstaande knop.

Excursies met een doel

Een programma op maat

Bloomtravel maakt samen met u een programma op maat. De excursies sluiten we aan op de lesstof en we leggen de nadruk op beleving en ontdekken. Wanneer de leerlingen bijvoorbeeld een museum bezoeken, laat ze dan een specifieke kunstenaar of stroming kiezen. Deze kunnen ze natekenen of beschrijven en presenteren in een blog/vlog. Of we laten ze in een leuke wijk de straat op gaan om mensen te interviewen en zo meer over de wijk en de lokale cultuur te leren. Van geschiedenis tot de favoriete lokale cafés en restaurants.

Vervoer naar Canterbury

Schoolreis naar Canterbury met de bus

Bloomtravel werkt met verschillende busmaatschappijen in Nederland om de basis prijs laag te houden. De chauffeurs hebben jarenlange ervaring en kennen de routes en de stad goed. Zo zorgen we voor een soepele overtocht.

Verblijf in Canterbury

Verblijf in indrukwekkend landhuis

Bloomtravel werkt al een aantal jaar samen met een prachtig landhuis wat van alle gemakken voorzien is. Deze groepsaccommodatie biedt daarnaast alle ruimte voor buitenactiviteiten, een BBQ en een filmavond in de tuinen van het landgoed.

Deze groep ging u voor

“Een geslaagde werkweek, met mooie excursies in deze prachtige stad. Met name de fietstocht is echt geweldig, fijn voor de leerlingen om actief bezig te zijn en er worden veel foto’s gemaakt. Eliza, bedankt weer voor de goede zorgen en al het voorbereidende werk.”

Sfeerimpressie Canterbury