Friesland

Op zoek naar een sportieve en avontuurlijke reis voor uw klas? In Friesland vindt u het allemaal. Bloomtravel verzorgt al meer dan 10 jaar schoolreizen en zorgt voor een fijn dagprogramma. Tijdens deze reis staat de verbinding van de groep centraal.

Schoolreis naar Friesland

Het échte kampgevoel ervaar je hier in Friesland! Boogschieten, klimmen en zelfs leren zeilen: in Friesland kan iedere avonturier zijn hart ophalen. Dit teambuilding- en zeilkamp zit vol met watersport- en outdooractiviteiten en biedt de perfecte combinatie voor een onvergetelijke reis. En dat in eigen land!

Reizen naar Friesland onder €500

BloomTravel is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van verzorgen van schoolreizen. Door de jaren hebben wij een steeds duidelijker beeld gekregen wat de wensen zijn van de scholen die op reis gaan. Daarom biedt Bloomtravel kant-en-klare reizen aan met een divers, leuk én leerzaam programma. Zo bezorgen wij iedereen gegarandeerd een onvergetelijke reis naar Friesland!

Bent u benieuwd naar hoe een schoolreis naar Friesland er uit ziet? Download dan onze reisbrochure met voorbeeldprogramma.

5 dagen Friesland onder €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse reis naar Friesland via onderstaande knop.

Excursies met een doel

Een programma op maat

Bloomtravel maakt samen met u een programma op maat. De excursies sluiten we aan op de lesstof en we leggen de nadruk op beleving en ontdekken. Wanneer de leerlingen bijvoorbeeld een museum bezoeken, laat ze dan een specifieke kunstenaar of stroming kiezen. Deze kunnen ze natekenen of beschrijven en presenteren in een blog/vlog. Of we laten ze in een leuke wijk de straat op gaan om mensen te interviewen en zo meer over de wijk en de lokale cultuur te leren. Van geschiedenis tot de favoriete lokale cafés en restaurants.

Vervoer naar Friesland

Schoolreis naar Friesland met de bus

Bloomtravel werkt met verschillende busmaatschappijen in Nederland om de basis prijs laag te houden. De chauffeurs hebben jarenlange ervaring en kennen de routes en de stad goed. Met stops onderweg op de heen- en/of terugreis kunnen we de reis aanvullen met iets extra’s.

Schoolreis naar Friesland met de trein

Ook de trein is een fijne manier van reizen naar Friesland. In mum van tijd ben je er. De tickets worden per aangetekende post bezorgd zodat je met een gerust gevoel op reis gaat.

Verblijf in Friesland

Verblijf in fijne groepsaccommodatie

In Friesland werkt Bloomtravel met een ervaren organisatie voor groepen, waar de scholieren verblijven in goed uitgeruste accommodaties. Dat alles midden in de natuur voor het ultieme kampgevoel! 

Deze groep ging u voor

“Het was een geslaagde reis, met geweldige activiteiten. Fijn voor de leerlingen om actief bezig te zijn en er worden veel foto’s gemaakt. Eliza, bedankt weer voor de goede zorgen en al het voorbereidende werk.”

Sfeerimpressie Friesland