Keulen/Bonn

Keulen, een bruisende stad aan de oevers van de Rijn en het nabijgelegen Bonn, bieden een rijke mix van cultuur, avontuur en wetenschap. Een bezoek aan deze steden is ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring voor uw klas.

Schoolreis naar Keulen en Bonn

Keulen en Bonn zijn al jarenlang een fijne bestemming voor de groepen die met BloomTravel op reis gaan. En dat is niet voor niets. De stad heeft genoeg te bieden voor een onvergetelijke, leerzame én leuke reis voor uw klas.

Reizen naar Keulen en Bonn voor €500

BloomTravel is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van verzorgen van schoolreizen naar Keulen en Bonn. Door de jaren hebben wij een steeds duidelijker beeld gekregen wat de wensen zijn van de scholen die naar Keulen en Bonn gaan. Daarom biedt Bloomtravel kant-en-klare reizen aan met een divers, leuk én leerzaam programma. Zo bezorgen wij iedereen gegarandeerd een onvergetelijke reis!

Bent u benieuwd naar hoe een schoolreis naar Keulen en Bonn er uit ziet? Download dan onze reisbrochure met voorbeeldprogramma.

5 dagen Keulen/Bonn voor €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse highlight reis naar Keulen/Bonn via onderstaande knop.

Excursies met een doel

Een programma op maat

Bloomtravel maakt samen met u een programma op maat. De excursies sluiten we aan op de lesstof en we leggen de nadruk op beleving en ontdekken. Wanneer de leerlingen bijvoorbeeld een museum bezoeken, laat ze dan een specifieke kunstenaar of stroming kiezen. Deze kunnen ze natekenen of beschrijven en presenteren in een blog/vlog. Of we laten ze in een leuke wijk de straat op gaan om mensen te interviewen en zo meer over de wijk en de lokale cultuur te leren. Van geschiedenis tot de favoriete lokale cafés en restaurants.

Vervoer naar Keulen/Bonn

Schoolreis naar Keulen en Bonn met de trein

De trein is een fijne manier van reizen naar Keulen en Bonn. Wanneer je drie maanden voor vertrek tickets bestelt kunnen we mooie prijzen bieden. Voor groepen zijn er speciale kortingstarieven. De tickets worden per aangetekende post bezorgd zodat je met een gerust gevoel op reis gaat.

Schoolreis naar Keulen en Bonn met de bus

Bloomtravel werkt met verschillende busmaatschappijen in Nederland om de basis prijs laag te houden. De chauffeurs hebben jarenlange ervaring en kennen de routes en de stad goed. Met stops onderweg op de heen- en/of terugreis kunnen we de reis aanvullen met iets extra’s.

Verblijf in Keulen

Verblijf in hostel

Voor schoolgroepen kiezen we voor één van de fijne hostels in Keulen, goede faciliteiten en op een mooie locatie in de stad. De partner hostels van Bloomtravel bieden alles wat uw groep nodig heeft. 

Deze groep ging u voor

“Een geslaagde werkweek, met mooie excursies in deze prachtige stad. Met name de fietstocht is echt geweldig, fijn voor de leerlingen om actief bezig te zijn en er worden veel foto’s gemaakt. Eliza, bedankt weer voor de goede zorgen en al het voorbereidende werk.”

Sfeerimpressie Keulen/Bonn