Krakau/Warschau

Krakau: de Parel van Polen in combinatie met diens hoofdstad Warschau: een perfecte combinatie voor een reis vol geschiedenis, cultuur en beleving. Deze combinatiereis wordt ongetwijfeld een onvergetelijke reis voor uw klas.

Schoolreis naar Krakau en Warschau

Verken de historische pracht van Krakau en Warschau, waar eeuwenoude tradities samenkomen met moderniteit. Laat uw klas daarnaast kennis maken met de Tweede Wereldoorlog tijdens een rondleiding in Auschwitz en in Schindler’s Factory. Deze intrigerende reis is er een om niet te vergeten.

Reizen naar Krakau en Warschau voor €500

BloomTravel is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van verzorgen van schoolreizen. Door de jaren hebben wij een steeds duidelijker beeld gekregen wat de wensen zijn van de scholen die op reis gaan. Daarom biedt Bloomtravel kant-en-klare reizen aan met een divers, leuk én leerzaam programma. Zo bezorgen wij iedereen gegarandeerd een onvergetelijke reis!

Bent u benieuwd naar hoe een schoolreis naar Krakau en Warschau er uit ziet? Download dan onze reisbrochure met voorbeeldprogramma.

5 dagen Krakau en Warschau voor €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse highlight reis naar Krakau en Warschau via onderstaande knop.

Combinatiereis met Berlijn

Krakau combineren met een andere stad

Wist je dat de groepen die met Bloomtravel reizen ook Krakau vaak combineren met Berlijn? Ook voor deze combinatiereis hebben wij een kant-en-klaar voorbeeldprogramma. Bekijk hier onze reis Berlijn/Krakau.

Liever enkel naar Krakau? Bekijk deze reis hier.

Excursies met een doel

Een programma op maat

Bloomtravel maakt samen met u een programma op maat. De excursies sluiten we aan op de lesstof en we leggen de nadruk op beleving en ontdekken. Wanneer de leerlingen bijvoorbeeld een museum bezoeken, laat ze dan een specifieke kunstenaar of stroming kiezen. Deze kunnen ze natekenen of beschrijven en presenteren in een blog/vlog. Of we laten ze in een leuke wijk de straat op gaan om mensen te interviewen en zo meer over de wijk en de lokale cultuur te leren. Van geschiedenis tot de favoriete lokale cafés en restaurants.

Vervoer naar Krakau en Warschau

Schoolreis naar Krakau en Warschau met de trein

Ook de trein is een fijne manier van reizen. Wanneer je drie maanden voor vertrek tickets bestelt kunnen we mooie prijzen bieden. Voor groepen zijn er speciale kortingstarieven. De tickets worden per aangetekende post bezorgd zodat je met een gerust gevoel op reis gaat.

Schoolreis naar Krakau en Warschau met de bus

Bloomtravel werkt met verschillende busmaatschappijen in Nederland om de basis prijs laag te houden. De chauffeurs hebben jarenlange ervaring en kennen de routes en de stad goed. Met stops onderweg op de heen- en/of terugreis kunnen we de reis aanvullen met iets extra’s.

Verblijf in Krakau en Warschau

Verblijf in fijne hostels

Voor schoolgroepen kiezen we voor één van de fijne hostels in Krakau en Warschau, goede faciliteiten en op een mooie locatie in de stad. De partner hostels van Bloomtravel bieden alles wat uw groep nodig heeft.
 

Deze groep ging u voor

“Een geslaagde werkweek, met mooie excursies in deze prachtige stad. Met name de fietstocht is echt geweldig, fijn voor de leerlingen om actief bezig te zijn en er worden veel foto’s gemaakt. Eliza, bedankt weer voor de goede zorgen en al het voorbereidende werk.”

Sfeerimpressie Krakau en Warschau