Lille/Reims

Lille wordt wel het Parijs van het noorden genoemd. Maar de Vlaamse invloeden zijn er ook groot. Zo kom je er veel chocolaterieën tegen met heerlijke bonbons. En een ‘friterie’ is altijd nabij. Lille was in 2004 de culturele hoofdstad van Europa. Maar nu nog vinden er tal van culturele evenementen in de stad plaats. Een bezoek aan Lille is daarom zeker de moeite waard!

Reims is een mooie stad in het departement Marne. De stad ligt halverwege Parijs en Luxemburg en staat bekend om zijn rijke geschiedenis. Ook staat de stad bekend om zijn prachtige kathedraal en de champagne die er vandaan komt. In het historische centrum van deze mooie stad kunt je gerust enkele uren doorbrengen zonder dat je je hoeft te vervelen.

Schoolreis naar Lille en Reims

Deze combinatiereis naar Lille & Reims biedt een culturele, historische en actieve mix voor een zeer diverse werkweek. Uw klas zal kennis maken met verschillende thema’s, zoals de Slag bij Marne. De mix van beide steden maakt een deze reis tot een onvergetelijke ervaring. 

Reizen naar Lille en Reims voor €500

BloomTravel is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van verzorgen van schoolreizen. Door de jaren hebben wij een steeds duidelijker beeld gekregen wat de wensen zijn van de scholen die op reis gaan. Daarom biedt Bloomtravel kant-en-klare reizen aan met een divers, leuk én leerzaam programma. Zo bezorgen wij iedereen gegarandeerd een onvergetelijke reis naar Lille en Reims!

Bent u benieuwd naar hoe een schoolreis naar Lille en Reims er uit ziet? Download dan onze reisbrochure met voorbeeldprogramma.

5 dagen Lille en Reims voor €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse highlight reis naar Lille en Reims via onderstaande knop.

Excursies met een doel

Een programma op maat

Bloomtravel maakt samen met u een programma op maat. De excursies sluiten we aan op de lesstof en we leggen de nadruk op beleving en ontdekken. Wanneer de leerlingen bijvoorbeeld een museum bezoeken, laat ze dan een specifieke kunstenaar of stroming kiezen. Deze kunnen ze natekenen of beschrijven en presenteren in een blog/vlog. Of we laten ze in een leuke wijk de straat op gaan om mensen te interviewen en zo meer over de wijk en de lokale cultuur te leren. Van geschiedenis tot de favoriete lokale cafés en restaurants.

Vervoer naar Lille en Reims

Schoolreis naar Lille en Reims met de bus

Bloomtravel werkt met verschillende busmaatschappijen in Nederland om de basis prijs laag te houden. De chauffeurs hebben jarenlange ervaring en kennen de routes en de stad goed. Met stops onderweg op de heen- en/of terugreis kunnen we de reis naar Lille en Reims aanvullen met iets extra’s.

Schoolreis naar Lille en Reims met de trein

De trein is een fijne manier van reizen naar Lille en Reims. Wanneer je drie maanden voor vertrek tickets bestelt kunnen we mooie prijzen bieden. Voor groepen zijn er speciale kortingstarieven. De tickets worden per aangetekende post bezorgd zodat je met een gerust gevoel op reis gaat.

Verblijf in Lille en Reims

Verblijf in fijne hostels

Voor schoolgroepen kiezen we voor één van de fijne hostels in Lille en Reims, goede faciliteiten en op een mooie locatie in de stad. De partner hostels van Bloomtravel bieden alles wat uw groep nodig heeft. 

Deze groep ging u voor

“Een geslaagde werkweek, met mooie excursies in deze prachtige stad. Met name de fietstocht is echt geweldig, fijn voor de leerlingen om actief bezig te zijn en er worden veel foto’s gemaakt. Eliza, bedankt weer voor de goede zorgen en al het voorbereidende werk.”

Sfeerimpressie Lille en Reims