Lille

Lille wordt wel het Parijs van het noorden genoemd. Maar de Vlaamse invloeden zijn er ook groot. Zo kom je er veel chocolaterieën tegen met heerlijke bonbons. En een ‘friterie’ is altijd nabij. Lille was in 2004 de culturele hoofdstad van Europa. Maar nu nog vinden er tal van culturele evenementen in de stad plaats. Een bezoek aan Lille is daarom zeker de moeite waard!

 

Schoolreis naar Lille

Een bezoek aan Lille biedt een culturele, historische en actieve mix voor een zeer diverse schoolreis. Er liggen genoeg verhalen, bezienswaardigheden en activiteiten klaar om ontdekt te worden door uw klas. En Bloomtravel zorgt voor een goed verloop van de reis, een fijn verblijf en reserveringen voor het dagprogramma.

Reizen naar Lille voor €250

BloomTravel is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van verzorgen van schoolreizen. Door de jaren hebben wij een steeds duidelijker beeld gekregen wat de wensen zijn van de scholen die op reis gaan. Daarom biedt Bloomtravel kant-en-klare reizen aan met een divers, leuk én leerzaam programma. Zo bezorgen wij iedereen gegarandeerd een onvergetelijke reis naar Lille!

Bent u benieuwd naar hoe een schoolreis naar Lille er uit ziet? Download dan onze reisbrochure met voorbeeldprogramma.

3 dagen Lille voor €250

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 3-daagse reis naar Lille via onderstaande knop.

Excursies met een doel

Een programma op maat

Bloomtravel maakt samen met u een programma op maat. De excursies sluiten we aan op de lesstof en we leggen de nadruk op beleving en ontdekken. Wanneer de leerlingen bijvoorbeeld een museum bezoeken, laat ze dan een specifieke kunstenaar of stroming kiezen. Deze kunnen ze natekenen of beschrijven en presenteren in een blog/vlog. Of we laten ze in een leuke wijk de straat op gaan om mensen te interviewen en zo meer over de wijk en de lokale cultuur te leren. Van geschiedenis tot de favoriete lokale cafés en restaurants.

Vervoer naar Lille

Schoolreis naar Lille met de bus

Bloomtravel werkt met verschillende busmaatschappijen in Nederland om de basis prijs laag te houden. De chauffeurs hebben jarenlange ervaring en kennen de routes en de stad goed. Met stops onderweg op de heen- en/of terugreis kunnen we de reis naar Lille aanvullen met iets extra’s.

Schoolreis naar Lille met de trein

De trein is een fijne manier van reizen naar Lille. Wanneer je drie maanden voor vertrek tickets bestelt kunnen we mooie prijzen bieden. Voor groepen zijn er speciale kortingstarieven. De tickets worden per aangetekende post bezorgd zodat je met een gerust gevoel op reis gaat.

Verblijf in Lille

Verblijf in fijne hostels

Voor schoolgroepen kiezen we voor één van de fijne hostels in Lille, goede faciliteiten en op een mooie locatie in de stad. De partner hostels van Bloomtravel bieden alles wat uw groep nodig heeft. 

Deze groep ging u voor

“Een geslaagde werkweek, met mooie excursies in deze prachtige stad. Met name de fietstocht is echt geweldig, fijn voor de leerlingen om actief bezig te zijn en er worden veel foto’s gemaakt. Eliza, bedankt weer voor de goede zorgen en al het voorbereidende werk.”

Sfeerimpressie Lille