Reizen op maat

Reizen op maat

Bloomtravel organiseert schoolreizen op maat, met een nadruk op taal en cultuur. We hebben veel kennis en ervaring met groepsreizen naar veel verschillende gebieden en steden. Alle excursieprogramma’s kunnen naar wens aangepast worden. Past de voorbeeldreis niet helemaal binnen jullie wensen? Neem dan zeker contact met ons op, dan gaan we samen aan de slag. 

Voorbeeld bestemmingen

Duurzaam dichtbij, reizen op maat

Wat wordt jouw volgende reis? Een weekendje weg? Een citytrip in de Benelux? Een fijne roadtrip binnen Europa? Of wil je nog een mooie stad van jouw lijstje afstrepen? Grote kans dat ik, of 1 van mijn vrienden er al geweest zijn.. of er zelfs wonen.! En we je dus de beste tips kunnen geven!!

Van een heerlijke B&B in Beuningen tot een romantisch hotel in Rome. Ik geef je een route door Noord-Ierland of wijs je naar een camper waarmee je door Noorwegen crosst. Verzoekjes kunnen natuurlijk ook. Ik zit voor je klaar!

Citytrips

Bloomtravel is gespecialiseerd in het organiseren van reizen. Wij helpen je daarom graag met jouw volgende citytrip. Heb je al een bestemming voor ogen, maar wil je graag hulp? Of wil je eens een nieuwe stad ontdekken? Aarzel dan niet en neem contact op, dan kunnen we samen kijken wat het beste bij jou of jullie past. 

Citytrips

Bloomtravel is gespecialiseerd in het organiseren van reizen. Wij helpen je daarom graag met de volgende citytrips. Heb je een bestemming voor ogen, maar weet je bijvoorbeeld niet of dit leuk is. Aarzel dan niet en neem contact op, dan kunnen we samen kijken wat het beste bij je past. 

Niets missen over reistips en highlights?