Rondreizende Taalschool door Zuid-Spanje

Een rondreizende taalschool door Zuid-Spanje, het klinkt als een droom! Maar knijp maar niet te hard in je arm, want het is echt waar. Peach Traveling School neemt je mee op taalreis door Andalusië in een of twee weken, laat je praten met mensen in de dorpen en laat je zien hoe het lokale eten en drinken gemaakt wordt. Alles onder begeleiding van een meereizende docent. Ben je klaar voor deze Spaanse droom?

De eerste reizende taalschool van Spanje

Peach Traveling School is de eerste reizende taalschool van Spanje en is niet gebonden aan een vaste locatie of klaslokaal. Je trekt rond door Andalusië en de lessen worden steeds vanaf verschillende locaties verzorgd. De ene dag krijg je bijvoorbeeld les in een van de witte dorpjes van Andalusië, de volgende dag vanuit de tuin van een ‘finca’ in Ronda en een andere dag volg je lessen terwijl je uitkijkt over de stranden van Tarifa en de Atlantische Oceaan.

De lessen worden gegeven door een Spaanstalige leraar met accreditatie van het Instituto Cervantes. De leraar is ook gids tijdens de activiteiten en excursies en reist de gehele tour met de groep mee. Tijdens de activiteiten kunnen de deelnemers de lessen meteen in de praktijk brengen en oefenen.

Het programma duurt een of twee weken en het is ook mogelijk om het te combineren met een langer verblijf in Spanje, inclusief taallessen.

Passie voor Andalusië

De mensen achter Peach Traveling School zijn de taalschool begonnen vanuit een grote passie voor Andalusië. Voor eigenaresse Inge is Andalusië haar tweede thuis en ze is altijd op zoek naar het echte Andalusië. De bekende en de verborgen plekjes wil ze graag delen. Die combinatie is de basis van elke taalreis met Peach Traveling School.

Daarom werkt Peach ook zoveel mogelijk samen met lokale ondernemers. Je verblijft vaak in kleinschalige, authentieke accommodaties en eet en drinkt lokale en ecologische producten. Zo kun je er zeker van zijn dat je op deze taalreis het authentieke Andalusië te zien krijgt.

Het activiteitenprogramma bestaat bijvoorbeeld uit hiken in de bergen van de Alpujarras en geitenkaas maken in Ronda.  Maar je brengt ook een bezoek aan het Alhambra in Granada, de steden Sevilla en Málaga. En natuurlijk ga je proeven van de wijnen en Jamón Iberico eten.
Deze taalreis heeft alle ingrediënten om ook bij jou een passie voor Andalusië los te maken.

Stel je nu eens voor…

Stel je nu eens voor dat je op een klif staat. Een lichte bries waait door je haren en in je gezicht. Het water van de zee toont verschillende tinten blauw en de lucht is helder. Je gaat even zitten en neemt de les van zojuist nog eens door. “El mar” is de zee, “la playa” het strand, en zo gaat het verder. Dan adem je nog eens diep in en loopt terug naar jouw groep. Het is tijd voor een wandeling samen.

Droom jij ook over een Spaanse taalreis door Andalusië ?

Schrijf je nu in !

En ontvang 5% korting wanneer je boekt voor 30 Augustus.

Startdata najaar 2016 :
Rondreis 2 weken : 18/09, 16/10, 06/11
Rondreis 1 week :  25/09, 23/10, 13/11

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Veelgestelde vragen verzekerd op reis

Durf jij eigenlijk geen reizen meer te boeken? Wil je je graag goed verzekeren maar weet niet waar te beginnen of welke reisverzekering past bij jouw situatie? Ik heb antwoorden voor je!

cologne, bridge, rhine-1011902.jpg

Nieuwe koers: go green!

Duurzame reizen op maat: schoolreizen, citytrips en weekendjes weg. Niet duur, wel groen, dichtbij huis en toch even hélemaal eruit. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder…

discount, tag, sale-6183488.jpg

Sale!

SALE: 10% korting op Interrail Passen tot 3 januari. Ga deze feestdagen voor groen en krijg van BloomTravel nog €10,- extra korting voor reizen met de trein in 2022..!

Bloomtravel

Bloomtravel is een persoonlijke en kleinschalige reisorganisatie. Mijn naam is Eliza Blommestijn. Van kleins af aan ben ik nieuwsgierig, enthousiast en altijd op ontdekkingstocht.

Reizen verbindt en verbreedt je horizon, het laat je onvergetelijke herinneringen maken en kan zelfs de start zijn van levenslange vriendschappen! Reis je met mij mee?

Eliza Blommestijn

Favoriete berichten