Sale!

discount, tag, sale-6183488.jpg

SALE: 10% korting op Interrail Passen tot 3 januari. Ga deze feestdagen voor groen.

Interrail passen zijn wat mij betreft nog veel te onbekend, maar daar breng ik graag verandering in!
Deze treinpassen bieden je namelijk ontzettend veel vrijheid bij treinreizen en zijn helemaal niet zo duur als je denkt. Verken moeiteloos heel of een deel van Europa en geniet van meer vrijheid dan ooit met een mobiele pas op je telefoon. Helemaal bij de tijd dus die passen. Maar ook nog gewoon op papier voor de old school reizigers, natuurlijk!

Drie voordelen op een rij

  • Koop nu en reis over maximaal 11 maanden (laat die zomer voorpret maar beginnen)
  • Je hoeft pas een startdatum te kiezen zodra je gaat reizen
  • De Interrail passen zijn er al vanaf 4 reisdagen en vanaf €167,00 p.p.

Jarenlang was het lastige bij deze treinreizen dat het reserveren veel tijd kostte, maar daar is nu een hele handige tool voor. Veel simpeler dan de gemiddelde escaperoom dus, maar leuk genoeg om de voorpret van de reis al vroeg in te zetten en samen met jouw medereizigers de reis uit te stippelen.
OF je roept voor een klein bedrag mijn online hulp in en dan werken we samen een mooie route uit!

Hoe krijg ik die korting?
Stuur mij een mail via info@bloomtravel.nl of reageer op dit bericht en geef aan hoeveel dagen je op reis zou willen, met hoeveel personen en in welke leeftijd. Dan regel ik de interrail passen en kun jij vast uitkijken naar een zomer vol veilige, duurzame treinreizen. Welke steden ga jij (verder) ontdekken?

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Veelgestelde vragen verzekerd op reis

Durf jij eigenlijk geen reizen meer te boeken? Wil je je graag goed verzekeren maar weet niet waar te beginnen of welke reisverzekering past bij jouw situatie? Ik heb antwoorden voor je!

cologne, bridge, rhine-1011902.jpg

Nieuwe koers: go green!

Duurzame reizen op maat: schoolreizen, citytrips en weekendjes weg. Niet duur, wel groen, dichtbij huis en toch even hélemaal eruit. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder…

Bloomtravel

Bloomtravel is een persoonlijke en kleinschalige reisorganisatie. Mijn naam is Eliza Blommestijn. Van kleins af aan ben ik nieuwsgierig, enthousiast en altijd op ontdekkingstocht.

Reizen verbindt en verbreedt je horizon, het laat je onvergetelijke herinneringen maken en kan zelfs de start zijn van levenslange vriendschappen! Reis je met mij mee?

Eliza Blommestijn

Favoriete berichten