Schoolreizen tot €500

BloomTravel is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van verzorgen van schoolreizen. Door de jaren hebben wij een steeds duidelijker beeld gekregen wat de wensen zijn van de scholen die op reis gaan. Daarom biedt Bloomtravel kant-en-klare reizen aan met een divers, leuk én leerzaam programma. Zo bezorgen wij iedereen gegarandeerd een onvergetelijke reis!

Bent u benieuwd naar hoe een schoolreis met BloomTravel er uit ziet? Download dan één van onze reisbrochures met voorbeeldprogramma’s hieronder.

5 dagen Ardennen voor €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse reis naar de Ardennen via onderstaande knop.

5 dagen Berlijn voor €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse highlight reis naar Berlijn via onderstaande knop.

5 dagen Bordeaux voor €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse highlight reis naar Bordeaux via onderstaande knop.

5 dagen Canterbury voor €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse reis naar de Canterbury via onderstaande knop.

5 dagen naar Florence voor €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse highlight reis naar Florence via onderstaande knop.

5 dagen Normandië voor €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse highlight reis naar Normandië via onderstaande knop.

5 dagen naar Parijs
voor €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse reis naar Parijs via onderstaande knop.

Combinatiereizen

5 dagen naar Berlijn en Krakau voor €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse reis naar Berlijn en Krakau via onderstaande knop.

5 dagen naar Berlijn en Wenen voor €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse highlight reis naar Berlijn en Wenen via onderstaande knop.

5 dagen Keulen en Bonn voor €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse highlight reis naar Keulen en Bonn via onderstaande knop.

5 dagen naar Krakau en Warschau voor €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse reis naar Krakau en Warschau via onderstaande knop.

5 dagen naar Lille en Reims voor €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse highlight reis naar Lille en Reims via onderstaande knop.

5 dagen Wenen en Kroatië voor €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse highlight reis naar Wenen en Kroatië via onderstaande knop.