Florence

Bella Italia! Één van de meest geliefde steden van Italië is en blijft Florence. De stad staat bekend om de pracht en praal. 

Schoolreis naar Florence

Neem uw leerlingen mee naar deze prachtige stad in Italië.
De prachtige gebouwen, mooie musea, het heerlijke eten, het fijne hostel en de dagtrip met de trein en bus naar Sienna en San Gimignano maken dit tot een top bestemming voor elke schoolgroep!

Reisbrochure met voorbeeldprogramma Florence

BloomTravel is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van verzorgen van schoolreizen naar Florence. Door de jaren hebben wij een steeds duidelijker beeld gekregen wat de wensen zijn van de scholen die naar Florence gaan. Daarom biedt Bloomtravel kant-en-klare reizen aan met een divers, leuk én leerzaam programma. Zo bezorgen wij iedereen gegarandeerd een onvergetelijke reis naar Florence!

Bent u benieuwd naar hoe een schoolreis naar Florence er uit ziet? Download dan onze reisbrochure met voorbeeldprogramma.

5 dagen Florence voor €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse highlight reis naar Florence via onderstaande knop.

Excursies met een doel

Een programma op maat

Bloomtravel maakt samen met u een programma op maat. De excursies sluiten we aan op de lesstof en we leggen de nadruk op beleving en ontdekken. Wanneer de leerlingen bijvoorbeeld een museum bezoeken, laat ze dan een specifieke kunstenaar of stroming kiezen. Deze kunnen ze natekenen of beschrijven en presenteren in een blog/vlog. Of we laten ze in een leuke wijk de straat op gaan om mensen te interviewen en zo meer over de wijk en de lokale cultuur te leren. Van geschiedenis tot de favoriete lokale cafés en restaurants.

Vervoer naar Florence

Schoolreis naar Florence met de trein

De trein is een fijne manier van reizen naar Florence. Wanneer je drie maanden voor vertrek tickets bestelt kunnen we mooie prijzen bieden. Voor groepen zijn er speciale kortingstarieven. De tickets worden per aangetekende post bezorgd zodat je met een gerust gevoel op reis gaat.

Schoolreis naar Florence met het vliegtuig

Vliegen met een groep kan heel goed. Bloomtravel boekt de vliegtickets en stuurt u de boarding passes per email toe. Maatschappijen als Transavia en Ryanair stunten regelmatig met prijzen voor tickets naar Pisa. Dit vullen we aan met een privé transfer die u bij het hostel afzet en aan het einde van de week weer ophaalt.

Verblijf in Florence

Verblijf in een fijn hostel

Voor schoolgroepen kiezen we voor het fijne Plus hostel. Vriendelijk personeel, modern ingericht, veel faciliteiten en op een mooie locatie in de stad. Alles wat uw groep nodig heeft.

Deze groep ging u voor

“We hebben een fantastische reis week gehad in Florence en dat is mede te danken aan jou. Het was allemaal zo goed geregeld. Namens de hele groep hartelijk dank!”

Sfeerimpressie Florence