Londen

Neem uw klas mee naar de stad die altijd bruist en waar je je ogen uitkijkt. Met de grote iconen als de rode dubbeldekkers, de Tower of Londen en de Big Ben heb je pas een klein deel van de stad te pakken. Londen kun je keer op keer op een andere manier beleven. Bloomtravel laat graag zien hoe.

Schoolreis naar Londen

Ga mee op een onvergetelijke schoolreis naar Londen met BloomTravel! Verken de iconische bezienswaardigheden zoals de Big Ben, Buckingham Palace en de Tower Bridge. Onze deskundige gidsen zullen je begeleiden en je laten kennismaken met de rijke geschiedenis en cultuur van deze levendige stad. Van boeiende musea tot levendige straten, deze reis biedt een perfecte balans tussen leren en plezier. 

Excursies met een doel

Een programma op maat

Bloomtravel maakt samen met u een programma op maat. De excursies sluiten we aan op de lesstof en we leggen de nadruk op beleving en ontdekken. Wanneer de leerlingen bijvoorbeeld een museum bezoeken, laat ze dan een specifieke kunstenaar of stroming kiezen. Deze kunnen ze natekenen of beschrijven en presenteren in een blog/vlog. Of we laten ze in een leuke wijk de straat op gaan om mensen te interviewen en zo meer over de wijk en de lokale cultuur te leren. Van geschiedenis tot de favoriete lokale cafés en restaurants.

Vervoer naar Londen

Schoolreis naar Londen met de bus

Bloomtravel werkt met verschillende busmaatschappijen in Nederland om de basis prijs laag te houden. De chauffeurs hebben jarenlange ervaring en kennen de routes en de stad goed. Zo zorgen we voor een soepele overtocht.

Schoolreis naar Londen met de trein of het vliegtuig

Ook de Eurostar is een fijne manier van reizen. Treinreizen worden steeds populairder en zijn beter voor het milieu. Een rechtstreekse verbinding tussen Amsterdam en Londen is op handen.
De tickets worden per aangetekende post bezorgd zodat je met een gerust gevoel op reis gaat.

Maatschappijen als Easyjet en Ryanair stunten regelmatig met prijzen voor tickets naar Londen. Dit plus een trein of bus van het vliegveld naar hartje Londen houdt de reis goedkoop zodat er meer overblijft voor accommodatie en activiteiten in de stad.

Verblijf in Londen

Gastgezinnen of hostels

Voor schoolgroepen organiseren wij vaak verblijf in gastgezinnen buiten het centrum. De leerlingen bespreken hun dag met de gezinnen tijdens het ontbijt en diner en krijgen indien gewenst een lunchpakket mee voor overdag. Hoe bijzonder is het om even inwoner van de stad te zijn ? Op veel leerlingen maakt het een grote indruk. En omdat ze de taal de hele dag o zich heen horen pakken ze het sneller op. Dit kunnen ze tijdens de excursies en terug in de klas, direct toepassen.

Verblijf je liever midden in de stad ? Dan zijn er ook veel opties. Met prima hostels in de wijken Bayswater en Hyde Park en een aantal hotels in de wijken Kensington en bij Kings Cross hoeft accommodatie niet te duur te zijn. Vraag Bloomtravel naar de mogelijkheden.

Voorbeeld van programma in Londen

Dit is een voorbeeldprogramma en kan naar wens en budget van de groep aangepast worden.
Vraag direct per email een vrijblijvende offerte aan of bel Bloomtravel en vraag naar Eliza.

Dag 1

Ochtend
Vertrek van de school Londen
Middag

Aankomst Londen
Inchecken hostel of ontmoeten gastgezinnen
Avond
Diner

Dag 2

Ochtend
Ontbijt
Fietstocht Londen 3 uur inclusief kleine pauze
Middag
Lunch
Camden Village
Avond
Diner
London Eye

Dag 3

Ochtend
Ontbijt
Bezoek British Museum
Middag
Lunch
Workshop Shakespeare’s Globe theatre
Avond
Diner
Jack the Ripper tour

Dag 4

Ochtend
Ontbijt
Bezoek Tower of London
Middag
Lunch
Oxford Circus, Harrods en winkelen
Avond
Diner op eigen gelegenheid
Musical 

Dag 5

Ochtend
Ontbijt
Aansluitend vertrek naar Nederland
Middag
Terugkomst Nederland

Deze groep ging u voor

“Onze reis naar Londen verliep heel goed. We hebben mooi weer gehad en leerlingen hebben genoten.
Met de bus hebben we een paar keer wat vertragingen gehad maar dat is logisch in zo’n grote stad. Een fijne groep en leuke activiteiten. Dank voor de tips en de voorbereidingen. Greenwich is zeker goed bevallen. Op avontuur met de DLR en lekker wandelen met een prachtig weer!”

Sfeerimpressie Londen