Neem uw leerlingen mee naar Engeland en laat ze kennis maken met de Engelse taal, met zichzelf en met elkaar, door middel van Engelse taallessen, survival activiteiten en teambuilding activiteiten.
PGL activity camps biedt het allemaal! Verblijf in een van de gebouwen van een echte Engelse Boarding School en geef ze een week die nooit meer vergeten. Zeer geschikt voor brugklassen en leerlingen tot 14 jaar!

Boek hier uw sportieve en culture schoolreis

Een schoolreis met cultuur en sportieve activiteiten ineen!

PGL Activity and Learning camps bieden de ideale combinatie van de Engelse cultuur en sportieve activiteiten waar leerlingen leren om als team samen te werken, doorzettingsvermogen te ontwikkelen, leiding durven en leren geven, zelfstandig opdrachten uitvoeren en een culturele stad als Londen of Cambridge bezoeken. Boek nu en stuur ons een mail naar info@bloomtravel.nl.

Vervoer
Het water over betekent op de boot. De heenreis is een dagtocht en op de terugweg vaak een overtocht met overnachting op de boot. Een hele ervaring voor de leerlingen. De reis naar Hoek van Holland zal verzorgd worden per touringcar. En bij aankomst in Harwich staat er een bus van PGL klaar om de leerlingen naar de accommodatie te brengen.

Verblijf
PGL is een organisatie met jarenlange ervaring en meerdere locaties in Engeland. Onze favoriete locatie is bij Stowmarket. Groepen zo groot als 100 leerlingen kunnen verblijven in Finnborough Hall en Walnut tree Manor. Er zijn kamers van 4-8 leerlingen per kamer. Jongens en meiden worden gescheiden en de kamers van de docenten zijn strategisch geplaatst.
Het team van PGL is ook tijdens het hele verblijf aanwezig.

Deze groep ging u voor

“We hebben een super week gehad! Gave dingen gedaan bij teambuilding zoals kratten klimmen en de trust trail en ik heb ook op een quad bike gezeten. De Engelse lessen waren leuk, maar de dag naar Cambridge was toch wel het allerleukste. Al had ik echt wel langer willen shoppen.”

Voorbeeld dagprogramma

Dag 1

Middag Transfer naar Hoek van Holland
Inchecken op de boot
Avond Aankomst Dover
Transfer naar accommodatie
Aankomst bij PGL
Snack, welkom en korte introductie

Dag 2
Ochtend Ontbijt
Engelse les
Middag Activiteiten (Archer, Trust Trail)
Avond Diner

Dag 3
Ochtend Ontbijt
Engelse les
Middag Activiteiten (Crate Climb, Quad bike)
Avond Diner

Dag 4
Ochtend Ontbijt
Dagtocht naar Cambridge (kan ook naar Londen)
Middag Cambridge (stadstour, punting, shoppen)
Avond Transfer terug naar PGL
Diner

Dag 5
Ochtend Ontbijt
Engelse les
Middag Activiteiten (XP Challenge, Air Rifles)
Avond Transfer naar Dover, sandwiches en snack mee
Overtocht, verblijf in hutten

Dag 6
Ochtend Aankomst Hoek van Holland
Transfer naar de school

Heeft u interesse in deze reis? Neem dan gauw per email contact op met Bloomtravel en vraag een vrijblijvende offerte aan.