Vraag hier jouw stedentrip aan!

Betaalbare stedentrip op maat

Zie jij ook regelmatig aanbiedingen voor stedentrips voorbijkomen ? Maar kom je vaak duurder uit wanneer je voor jouw data gaat boeken ? Of ligt het gekozen hotel buiten het centrum van de stad ?
Vraag dan Bloomtravel om een stedentrip op maat. En vergelijk mijn offerte met de aanbieding die je hebt gevonden. Je hebt niets te verliezen en alles te winnen. Probeer het nu !

Hoe organiseert Bloomtravel dan zo’n stedentrip op maat ? En waarom moet je bij Bloomtravel boeken ?
Eenvoudig. Bloomtravel organiseert al jaren stedentrips en kent de meest voordelige luchtvaartmaatschappijen, weet waar en hoe je moet zoeken en heeft veel ervaring met allerlei soorten accommodaties. Van alle bestemmingen die Bloomtravel verzorgt, probeer ik als eigenaresse de steden zoveel mogelijk zelf te bezoeken. Dat zorgt natuurlijk ook voor een heleboel leuke adressen. Kortom, bij Bloomtravel krijg je een betaalbare stedentrip met accommodatie op een centrale locatie en krijg je een handig overzicht met tips voor een heerlijke stedentrip.

Stappenplan boeking :

1. Stuur een mail met jouw aanvraag naar info@bloomtravel.nl of vul het contactformulier op de site in.
2. Je ontvangt een offerte. Deze bespreken we samen en wordt naar wens aangepast.
3. Wanneer je de offerte accepteert ontvang je de bevestigingen per email. Daarnaast ontvang je een overzicht met mijn tips voor jouw stedentrip. Vervolgens ontvang je een factuur voor een aanbetaling. Drie weken voor vertrek betaal je de rest van de reissom.

Volg ons blog voor inspiratie voor jouw volgende stedentrip

De bestemmingen

Athene, Barcelona, Berlijn, Bilbao, Krakau, Leuven, Lissabon, Londen, Maastricht, Granada, Parijs, Ronda, Sevilla, Valencia, Wenen.
Dit zijn een aantal van de favoriete bestemmingen van Bloomtravel, maar vraag gerust een offerte voor andere bestemmingen.