4-daagse culturele groepsreis Berlijn

10 oktober 2021
    

Wij zijn gisteravond teruggekomen uit Berlijn en het doet me plezier om je te kunnen melden dat we een uitstekende reis hebben gehad. De weersomstandigheden konden we weliswaar niet tevoren regelen maar we hebben wel fantastisch weer gehad. Mooi meegenomen dus.

Gastgezinnen waren uitstekend geregeld, het betreffende “blokhoofd” wist van wanten en was een prettig mens. Ons hotel, het Businesshotel, was prima met goede kamer, goed sanitair en uitgebreid ontbijtbuffet. Volgend jaar weer hier als het enigszins kan.

Bus zoals altijd perfect in orde met een prima chauffeur. Volgend jaar weer met hem, wat ons betreft. Ik heb de gegevens genoteerd, zodat ik er volgend jaar aan kan refereren.

Het fietsen, door jou geregeld vanaf de Kulturbrauerei, was een echte aanrader! Dit houden we er volgend jaar zeker in. Verder had ik zelf een voorstelling van de Blue Man Group geboekt. Sloeg heel erg aan bij leerlingen en begeleiders. Niet goedkoop maar wel heel leuk, ook voor jou misschien iets om te onthouden.

Dank voor jouw voorbereidingen en het meedenken en tot volgend jaar!