Wenen/Kroatië

Van Wenen naar de Balkan! Deze reis Wenen-Kroatië brengt je van een veelzijdige stad naar de ongerepte natuur van Kroatië. Deze combinatiereis is ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring voor uw klas.

Schoolreis naar Wenen en Kroatië

Verken de charmante straten van Wenen en ontdek de levendige cultuur en natuur van Kroatië tijdens deze combinatiereis met Bloomtravel. Een perfecte trip voor scholieren die willen genieten van geschiedenis, natuur en nieuwe ervaringen.

Reizen naar Wenen en Kroatië voor €500

BloomTravel is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van verzorgen van schoolreizen. Door de jaren hebben wij een steeds duidelijker beeld gekregen wat de wensen zijn van de scholen die naar op reis gaan. Daarom biedt Bloomtravel kant-en-klare reizen aan met een divers, leuk én leerzaam programma. Zo bezorgen wij iedereen gegarandeerd een onvergetelijke reis!

Bent u benieuwd naar hoe een schoolreis naar Wenen en Kroatië er uit ziet? Download dan onze reisbrochure met voorbeeldprogramma.

5 dagen Wenen en Kroatië voor €500

Ontvang direct onze reisbrochure met voorbeeldprogramma van een 5-daagse highlight reis naar Wenen en Kroatië via onderstaande knop.

Excursies met een doel

Een programma op maat

Bloomtravel maakt samen met u een programma op maat. De excursies sluiten we aan op de lesstof en we leggen de nadruk op beleving en ontdekken. Wanneer de leerlingen bijvoorbeeld een museum bezoeken, laat ze dan een specifieke kunstenaar of stroming kiezen. Deze kunnen ze natekenen of beschrijven en presenteren in een blog/vlog. Of we laten ze in een leuke wijk de straat op gaan om mensen te interviewen en zo meer over de wijk en de lokale cultuur te leren. Van geschiedenis tot de favoriete lokale cafés en restaurants.

Vervoer naar Wenen/Kroatië

Schoolreis naar Wenen/Kroatië met de bus

Bloomtravel werkt met verschillende busmaatschappijen in Nederland om de basis prijs laag te houden. De chauffeurs hebben jarenlange ervaring en kennen de routes en de stad goed. Met stops onderweg op de heen- en/of terugreis kunnen we de reis aanvullen met iets extra’s.

Schoolreis naar Wenen/Kroatië met de trein

Ook de trein is een fijne manier van reizen naar Wenen/Kroatië. Wanneer je drie maanden voor vertrek tickets bestelt kunnen we mooie prijzen bieden. Voor groepen zijn er speciale kortingstarieven. De tickets worden per aangetekende post bezorgd zodat je met een gerust gevoel op reis gaat.

Verblijf in Wenen/Kroatië

Verblijf in fijne hostels

Voor schoolgroepen kiezen we voor hostels, daarvan zijn er veel in Wenen en Kroatië. Bloomtravel zorgt voor hostels die berekend zijn op schoolgroepen zodat uw leerlingen niet tussen alle feestende toeristen slapen. Indien gewenst kunnen we ook een hotel boeken.

Deze groep ging u voor

“Een geslaagde werkweek, met mooie excursies in deze prachtige stad. Met name de fietstocht is echt geweldig, fijn voor de leerlingen om actief bezig te zijn en er worden veel foto’s gemaakt. Eliza, bedankt weer voor de goede zorgen en al het voorbereidende werk.”

Sfeerimpressie Wenen/Kroatië